WandelWol antidruk-wol producten zijn geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, voetstand-afwijkingen, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen, wintertenen, hielspoor en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. 

Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

Wandelwol antidruk-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert.

WandelWol- antidruk wol zorgt door zijn thermische werking voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor. Werkt niet genezend, maar houdt de warmte bij de tenen welke zijn aangedaan en verzacht de drukpijn bij het lopen.

 

Zakje 20 gram €   9,95

Zakje 40 gram € 18,95

WandelWol antidruk-wol lanoline-vrij

 

Wanneer u een allergie heeft voor lanoline dan is dit een mooie optie ter vervanging van WandelWol antidruk-wol van schapenwol. Dit is antidruk-wol van de Alpaca en bevat geen lanoline.

 

Wat zijn wolalcoholen?
Wolalcoholen, ook wel lanoline of lanoline alcohol genoemd, komen voor in wolvet, een wasachtige substantie die door de talgklieren van schapen wordt uitgescheiden.

 

Zakje 20 gram € 9,95

WandelHout is een handig en lichtgewicht tool bij (lange afstands-)wandelingen wanneer klachten ontstaan zoals volle, opgezette en/of stijve handen en vingers.

WandelHout is gemaakt voor de wandelaar die zijn handen en vingers wil bewegen om de doorbloeding te optimaliseren zodat vochtophoping vermindert en het wandelen plezieriger doet verlopen. Het gebruik is te vergelijken met het effect van Noords wandelen waarbij de handen en armen in beweging blijven.

Oorzaak van vochtophoping ligt vermoedelijk in het naar beneden hangen van de armen waardoor de bloedcirculatie naar boven trager verloopt. Met het gebruik van WandelHout blijven de spieren in beweging en zo ook de bloedcirculatie optimaal.

 

Set 2 stuks € 12,95