Voor de cosmetische verzorging van kalknagels.        Het verzorgende effect komt het best tot zijn recht wanneer de nagel een beetje wordt gefreesd of gevijld. Het product 1 x per dag op de nagel aanbrengen en licht in masseren. Gel tussen de tenen is geen bezwaar. De gel is na een paar minuten ingetrokken. Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes.

 

inhoud:75 ml. € 15,95

Voor de verzorging van rode en gevoelige huid tussen de tenen. Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood en gevoelig worden. De voetgel 1 x per dag met het handige tuitje tussen de tenen aanbrengen en licht in masseren. Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes.

 

inhoud:75 ml. € 15,95

Vochtinbrengend en huidverzorgend. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten.

De voeten wassen en goed afdrogen, dagelijks licht in masseren.

 

inhoud:150 ml. € 15,95

Voor extra hygiëne is de behandeling van schoenen en sokken belangrijk. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en zorgt voor frisse en hygiënische schoenen en sokken. Te gebruiken in combinatie met de producten voor kalknagels en voetgel.

 

inhoud:150 ml. € 15,95